Ce modificări se pregătesc pentru noul Apple Watch Series 7

Scris de | 30 august, 2021
Ce modificări se pregătesc pentru noul Apple Watch Series 7

Următoarea generație de Apple Watch este pregătită de o lansare în septembrie, odată cu noile telefoane Apple, gama iPhone 13, și se pare că vom vedea prima modificare de design din ultimii ani, conform lui Mark Gurman de la Bloomberg. În newsletter-ul „Power On”, acesta spune că Apple Watch Series 7 ar urma să vină cu un „display și margini mai plate”, continuând astfel trendul celor de la Apple de a renunța complet la curburile de pe device-urile lor.

Astfel, ecranul se zvonește că ar fi puțin mai mare decât cel care se găsește actualmente pe Series 6, astfel că și dimensiunile ceasului vor crește puțin, cu un 1mm, noile modele măsurând astfel 41mm și 45mm. Gurman mai spune și că Apple va include mai multe fețe de ceas pentru noul device.

Pe lângă modificările de formă, Series 7 va avea și un procesor mai rapid, conform lui Gurman. Se pare însă că nu vor exista upgrade-uri majore în ceea ce privește monitorizarea sănătății, deși Apple ar planifica includerea unui senzor de măsurare a temperaturii într-un smartwatch viitor.

Un update de design pe Apple Watch Series 7 ar continua trendul pe care Apple l-a urmat până acum, de a aduce modificări majore la fiecare 3 ani. Prima (și ultima) oară când Apple a adus astfel de schimbări pe Apple Watch a fost la Series 4, succesoarele sale primind doar noi materiale sau finisaje.

Deși anul trecut Series 6 și ceasul Apple Watch SE au avut lansări separate de seria iPhone 12, ne așteptăm ca anul acesta Apple să organizeze un singur eveniment major în toamnă, fie spre sfârșitul lunii septembrie, fie în luna octombrie.

Etichete: , , , ,

Sursa: Apple Watch Series 7 reportedly has flat sides and bigger screens