Samsung lucrează la dezvoltarea unui Galaxy Book pliabil de 17 inci

Scris de | 2 septembrie, 2021
Samsung lucrează la dezvoltarea unui Galaxy Book pliabil de 17 inci
foto via @techspot.com

Samsung ar fi gandit un dispozitiv Galaxy Book pliabil și, cu puțin noroc, am putea cumpăra unul în următorii ani. Se zvonește că dispozitivul ar veni cu un display de 17 inci atunci când este derulat și lipsesc multe detalii care l-ar putea transforma într-o mașină aspirațională pentru alți producători.

Obsesia Samsung pentru afișajele pliabile este cu greu un secret în acest moment și compania a demonstrat deja că se angajează să producă smartphone-uri pliabile bune, de la detaliile minuscule necesare pentru a le face durabile până la optimizarea costurilor pentru a le face cat mai accesibile.

Potrivit unui leaker de încredere, Ice Universe, următorul pas este Galaxy Book Fold 17, un laptop masiv care va evita tastatura tradițională și trackpad-ul.

Conceptul nu este complet nou, dar compania a refuzat să-l numească laptop și, în schimb, dorește ca acesta să fie perceput ca o categorie separată de PC. Dacă Samsung decide să lanseze un Galaxy Book Fold 17 pe piață, va trebui probabil să poziționeze dispozitivul ca orice altceva decât o tabletă supradimensionată sau un laptop cu ecran tactil.

Prima iterație ar putea sfârși prin a fi un produs scump și neșlefuit la fel ca Galaxy Fold de altădată, dar poate că este exact ceea ce are nevoie această nouă categorie dacă are vreodată șansa de a decola.

Etichete: , , ,

Sursa: Samsung said to be developing a 17-inch foldable Galaxy Book