Razer introduce material textil pe scaunele sale Iskur

Scris de | 8 septembrie, 2021
Razer introduce material textil pe scaunele sale Iskur

Razer a anunțat completarea gamei de scaune de gaming ergonomice, Razer Iskur, cu noi modele capitonate cu material textil, oferindu-le mai multe opțiuni utilizatorilor când vine vorba de personalizarea spațiului de gaming.

O caracteristică cerută în mod activ de membrii comunității Razer, noua versiune Razer Iskur Fabric folosește un material textil ultra-moale, rezistent la lichide, asigurând o experiență confortabilă. Materialul textil cu țesătură densă este durabil pentru a putea face față la condițiile de utilizare cotidiane, fiind rezistent la apă, ulei și murdărie. Noua versiune păstrează caracteristicile ergonomice deja bine cunoscute, inclusiv suportul lombar. Razer Iskur Fabric va fi disponibil și în mărime XL.

După recenta lansare a Iskur și Iskur X în mărimea XL, gama de produse Iskur este acum completă. Versiunile XL sunt cu 15% mai mari decât modelele standard, asigurând mai mult spațiu pentru jucători printr-un spătar mai înalt și un șezut mai lat. Versiunea XL este ideală pentru utilizatori cu o înălțime de până la 208cm și cu o greutate de până la 180kg, făcând gama accesibilă unui număr mai mare de utilizatori.

Noul Razer Iskur Fabric este disponibil la prețul de 549,99 Euro, în timp ce versiunea XL  poate fi achiziționată pentru prețul de 649,99 Euro.

Razer Iskur XL are prețul de 649,99 Euro, în timp ce versiunea XL a lui Iskur X are prețul de 599,99 Euro.

Scaunele se găsesc pe site-ul Razer și în oferta partenerilor de retail autorizați.

Etichete: , , , , ,