Razer anunță mouse-ul de gaming Basilisk V3, cu 11 butoane programabile

Scris de | 9 septembrie, 2021
Razer anunță mouse-ul de gaming Basilisk V3, cu 11 butoane programabile

Razer a anunțat noul Razer Basilisk V3, mouse de gaming pe fir care vine cu 10+1 butoane programabile, rotița de scroll inteligentă ce permite schimbarea între modurile de funcționare și o doză serioasă de Razer Chroma RGB.

Basilisk V3 încorporează cea mai nouă inovație Razer, rotița Razer HyperScroll Tilt Wheel, care poate fi folosită pentru a schimba între diferitele moduri de funcționare, inclusiv trei moduri unice: Tactile Scrolling, Smart-Reel și Free-Spin Scrolling.

  • Tactile Scrolling Mode: Pentru precizie maximă și o experiență care amintește de roata dințată a unui angrenaj, ideală pentru schimbarea armelor sau ale abilităților.
  • Smart-Reel Mode: Activat prin Razer Synapse, în acest mod rotița de scroll trece automat din modul tactil în modul free-spin, asigurând o experiență de scroll deosebit de rapidă.
  • Free-Spin Scrolling Mode: O experiență de scroll perfectă pentru a trece rapid prin conținut de dimensiuni mari sau pentru a emula comenzi de joc repetitive.

Basilisk V3 dispune și de tehnologia Virtual Acceleration, care crește viteza de scroll a mouse-ului pe baza vitezei cu care este învârtită rotița, asigurând astfel o navigare facilă rapidă prin documentele și articolele lungi. Virtual Acceleration poate fi pornită sau oprită din aplicația Razer Synapse, oferindu-le utilizatorilor și mai multe opțiuni de personalizare când vine vorba de Basilisk V3.

Mouse cu 11 zone de iluminare RGB

Atât în cazul celor 10 butoane deosebit de accesibile, cât și a butonului de schimbare a profilului amplasat sub mouse, a cărui funcție poate fi de asemenea personalizată, funcții esențiale precum push-to-talk, ping, comenziile macro sau funcțiile secundare pot fi programate pe orice buton. Profilurile de utilizator pot fi salvate și activate instant între diferitele aplicații, mouse-ul stocând în memoria internă până la cinci astfel de profiluri. 

Basilisk V3 dispune de 11 zone de iluminare Razer Chroma, amplasate pe suprafața mouse-ului, alături de o zonă amplasată sub dispozitiv, iluminând întreaga siluetă a perifericului. Sistemul de iluminare se va sincroniza în mod inteligent cu cele deja peste 150 de jocuri cu suport Chroma, reacționând la evenimentele din joc.

Mouse-ul este echipat cu un senzor optic Razer Focus+ 26K DPI, care include funcții inteligente precum Asymmetric Cut-Off, ce le oferă utilizatorilor posibilitatea de a modifica distanțele de lift-off și landing ale senzorului în funcție de preferințe. De asemenea, aceștia pot experimenta click-uri ferme grație celei de-a doua generații de switch-uri optice Razer, ce oferă un timp de acționare de 0.2ms, și elimină riscul de click-uri duble accidentale.

Razer Basilisk V3 costă 79,99 de euro și este deja disponibil pe site-ul Razer și în oferta partenerilor de retail.

Etichete: , , , , ,