Xiaomi 11T și 11T Pro vor primi trei actualizări majore pentru sistemul Android

Scris de | 10 septembrie, 2021
Xiaomi 11T și 11T Pro vor primi trei actualizări majore pentru sistemul Android
foto via @gsmarena.com

Viitoarele dispozitive Xiaomi 11T și 11T Pro vor primi trei actualizări majore pentru sistemul Android, precum și patru ani de patch-uri de securitate de la lansare, care, potrivit zvonurilor și teaserelor, ar trebui să se întâmple în timpul unui eveniment online care va avea loc pe 15 septembrie.

Comunicatul de presă al companiei menționează în mod specific că „alte dispozitive nu sunt incluse în acest moment”, așa că va trebui să vedem cum merg lucrurile de aici înainte.

Compania spune că va „evalua posibilitatea de a aduce sistemul Android extins și serviciile de actualizare de securitate pe mai multe dispozitive Xiaomi”.

Albert Shan, Head of Product & Technology la Xiaomi International  a declarat: „Nu este o sarcină simplă pentru Xiaomi și echipa sa să ofere actualizări de sistem și patch-uri de securitate tuturor modelelor sale anterioare de smartphone-uri.

Cu toate acestea, perspectiva acestei provocări și satisfacerea dorințelor clienților noștri este interesantă. Pe de o parte , împlinim din nou promisiunea mărcii Xiaomi către utilizatorii săi globali – de a oferi produse uimitoare. Pe de altă parte, extinderea treptată a ciclului de viață al smartphone-urilor Xiaomi este o mișcare progresivă care promovează obiectivele Xiaomi de durabilitate și responsabilitate ecologică „.

Etichete: , , ,

Sursa: Xiaomi 11T and 11T Pro will get three Android upgrades and four years of security patches