iPhone 13: Vestea bună pe care o așteptau toți fanii Apple

Scris de | 13 septembrie, 2021
iPhone 13: Vestea bună pe care o așteptau toți fanii Apple
foto via @ubergizmo.com

Știm cu toții că iPhone-urile sunt printre cele mai vândute telefoane din lume, însă Apple pare că rămâne în urmă față de producătorii concurenți în ceea ce privește unele specificații tehnice.

Deși software-ul propriu iOS este atât de bine optimizat încât nu are nevoie de prea multe resurse ca să ruleze impecabil, telefoanele higantului din Cupertino au lăsat mereu de dorit în ceea ce privește spațiul de stocare. Până acum.

Pentru toti fanii Apple care au fost frustrați de lipsa de atenție pe care inginerii din California o acordă acestui aspect, există, în final, vești bune.

Potrivit analistului Ming-Chi Kuo, una dintre cele mai de încredere surse atunci când vine vorba de Apple, vom avea parte de iPhone-uri cu până la 1TB spațiu intern de stocare. În plus, se pare că americanii vor renunța și la modelele de 64 de GB.

iPhone 13: Când se lansează

iPhone 13 se lansează pe 14 septembrie, iar o lume întreagă stă cu sufletul la gură pentru a vedea ce ne mai pregătesc cei de peste ocean. Deși nu știm încă cum va arăta noul telefon Apple, aparent avem parte de un leak despre iPhone 14, despre care poți citi mai multe aici.

Lineup-ul iPhone 13 va include patru noi modele, de mărimi identice cu cele de anul trecut. Astfel că vom vedea un iPhone 13 Mini, deși multe voci susțineau că Apple va renunța la acest format începând cu 2021. Pe lângă noile telefoane, compania din Cupertino va lansa și AirPods 3, precum și un nou Apple Watch, al șaptelea model din serie.

Etichete: , ,