Lansarea AirPods 3 și a noilor MacBook Pro, încă posibilă în 2021. AirPods Pro 2 și MacBook Air, pregătite pentru 2022

Scris de | 21 septembrie, 2021
Lansarea AirPods 3 și a noilor MacBook Pro, încă posibilă în 2021. AirPods Pro 2 și MacBook Air, pregătite pentru 2022
foto via @ubergizmo.com

Așa cum era de așteptat, evenimentul California Streaming al Apple s-a încheiat fără anunțul unor MacBook-uri noi și fără lansarea căștilor AirPods 3. Există însă șanse mari ca acestea să apară până la sfârșitul anului, în timp ce tableta iPad Pro și căștile AirPods Pro noi vor trebui să aștepte până în 2022.

Acum câteva zile, DigiTimes a raportat că AirPods 3 au intrat în producția de masă. Din rapoartele anterioare, noile căști true wireless vor avea anulare activă a zgomotului și sunet spațial, deși există și zvonuri care infirmă aceste lucruri. Design-ul ar trebui să prezinte căști mai scurte decât a doua generație, iar noile caracteristici vor crește ușor prețul.

De asemenea, în ultimele luni ale anului 2021, Gurman se așteaptă la MacBook Pro-uri modernizate cu display-uri mai mari de 14 și 16 inci. Acestea vor fi primele laptopuri cu afișaje mini-LED care vor porni și ar putea introduce chipset-ul Apple M1X.

Căștile AirPods Pro 2 vor sosi anul viitor. Se pare că încorporează senzori pentru urmărirea exercițiilor și că baza căștilor va fi mult mai groasă. Anul viitor va aduce și noua tabletă iPad Pro, cu spate din sticlă pentru a susține încărcarea bidirecțională fără fir. Mark Gurman de la Bloomberg are câteva previziuni pentru lansările viitoare ale Apple, inclusiv un iPhone pliabil și multe altele și ochelari AR (care sunt la 2-4 ani distanță de o eventuală lansare). O pereche de ochelari de realitate mixtă / realitate augmentată cu funcționalități mai limitate ar putea sosi totuși anul viitor.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Bloomberg: AirPods 3 and new MacBook Pros are coming this year, AirPods Pro 2 and MacBook Air in 2022