Un bug de iOS 15 indică utilizatorilor iPhone că memoria telefonului lor este aproape plină chiar și atunci când nu este

Scris de | 23 septembrie, 2021
Un bug de iOS 15 indică utilizatorilor iPhone că memoria telefonului lor este aproape plină chiar și atunci când nu este
foto via @ubergizmo.com

Dacă ai fost entuziasmat de lansarea iOS 15 și intenționezi să faci upgrade la acesta, poate  ai vrea să știi că actualizarea vine cu o eroare ciudată care indică utilizatorilor iPhone că memoria telefonului lor este aproape plină, chiar dacă nu este.

O postare  pe o rețea de socializare a lui u / bowtiesareswaggy  spune cam așa:„ Exact cum ați citit, și asta chiar și după ce am șters mai mult din spațiul meu de stocare. Am 16,34 GB disponibili din 64 GB. Atingerea avertismentului nu are nici o reacție din partea sistemului de operare. Aceasta a fost o problemă la fiecare versiune beta iOS 15 pe care o foloseam, iar acum sunt la versiunea RC și încă nu este remediată.

Alți utilizatori se confruntă cu probleme similare și spun că li s-a dat același avertisment, chiar dacă mulți dintre ei au mult spațiu rămas. Unii utilizatori au încercat să-și reseteze setările telefonului, dar se pare că nu a rezolvat problema. Unii au încercat chiar să-și șteargă complet telefoanele și să le reseteze din fabrică, dar fără rezultat.

Apple nu a recunoscut problema încă, dar sperăm că sunt conștienți de aceasta și că vor emite o soluție în curând. 

Etichete: , , ,

Sursa: iOS 15 Bug Prompts iPhone Users That Their Storage Is Almost Full Even When It Isn’t