Huawei Watch 3 Elite, disponibil în magazinul oficial Huawei din România

Scris de | 24 septembrie, 2021
Huawei Watch 3 Elite, disponibil în magazinul oficial Huawei din România

Seria HUAWEI WATCH 3 include din această săptămână un nou model cu brățară metalică, WATCH 3 Elite . Noul ceas dispune de toate atributele seriei din punct de vedere tehnic și aduce un plus în ceea ce privește designul datorită brățării, dar și a noilor opțiuni de fețe de ceas disponibile prin update-ul de soft.

Până la sfârșitul săptămânii, 26 septembrie, WATCH 3 Elite este disponibil pe site-ul Huawei Store la prețul de 1.999 lei, împreună cu o pereche de căști HUAWEI FreeLace.

Huawei Watch 3 Elite: Smartwatch cu fețe dinamice, DIY și Gaming Watch

În plus, seria HUAWEI WATCH 3 mai aduce o noutate, prin introducerea personalizării cu fețe de ceas care constau în imagini dinamice, jocuri, și scurte video-uri. Utilizatorii pot să controleze, să se joace sau să interacționeze cu fețele de ceas. Pentru toate aceste funcții, Huawei a integrat o varietate de software și capacități grafice hardware, cum ar fi redarea 3D, sistemele de particule și decodarea video pentru.

Primul ceas inteligent Huawei cu sistem de operare HarmonyOS 2, HUAWEI WATCH 3, vine cu cele mai recente tehnologii wearable. Acestea includ senzori pentru a urmări indicatorii de sănătate, materiale pentru a face smartwatch-ul un accesoriu la modă, și o durată bună a bateriei. Cu cea mai recentă actualizare, Huawei aduce mai multe funcționalități, printre care, imaginea de fundal dinamică, de tip video do it yourself (DIY).

Huawei Watch 3 Elite: Procesor cu două nuclee

HUAWEI WATCH 3 are o durată de viață a bateriei de până la 3 zile în modul Smart și până la 14 zile în modul de viață ultra-lung, în timp ce  HUAWEI WATCH 3 Pro are o durată de viață a bateriei de până la 5 zile în modul Smart și până la 21 de zile în modul de viață ultra-lung. În plus, dacă este necesar, ceasul poate fi reîncărcat în câteva minute.

Pentru a realiza echilibrul între performanță și durata de viață a bateriei, Huawei a patentat tehnologia dual-core, care a fost implementată pentru prima dată în seria HUAWEI Watch GT. Ambele nuclee alimentează simultan afișajul și împart munca între ele pentru a economisi putere. Unul dintre ele este responsabil pentru toți senzorii și funcționarea de fundal a dispozitivului, în timp ce celălalt este activat atunci când utilizatorul folosește în mod activ ceasul.

Tehnologia de încărcare fără fir a Huawei permite încărcarea WATCH 3 la 20% în 10 minute, ceea ce oferă aproximativ 15 ore de utilizare în modul de viață ultra-lung al bateriei. Watch 3 poate fi folosit și în modul de încărcare fără fir invers (reverse wireless charging mode). Atunci când dispozitivul rămâne fără baterie, prin simpla atingere a unor anumite telefoane Huawei de ceas, acesta primește energie. În acest fel poate fi partajată energia între dispozitive.

Cei care doresc să achiziționeze ceasuri din seria WATCH 3 de pe Huawei Online Store pot opta pentru plata în 3 sau 6 rate fără dobândă, dacă dispun de un card de credit la una dintre băncile agreate.

Etichete: , ,