Deblocarea cu Face ID de pe Apple Watch are probleme cu gama iPhone 13

Scris de | 27 septembrie, 2021
Deblocarea cu Face ID de pe Apple Watch are probleme cu gama iPhone 13

Una dintre caracteristicile pe care Apple le-a introdus în iPhone și Apple Watch în timpul pandemiei a fost capacitatea de a debloca iPhone-ul folosind un Apple Watch în timp ce porți o mască. Înainte de aceasta, utilizatorii nu aveau altă opțiune decât să introducă parola în locul deblocării prin metode biometrice, precum FaceID.

Cu toate acestea, se pare că această caracteristică ar putea fi inexistentă pe iPhone 13. Potrivit unei postări de pe Reddit, se pare că există destul de mulți utilizatori care susțin că deblocarea cu funcția Apple Watch nu funcționează atunci când este asociat cu un terminal din gama iPhone 13.

Reține că, din câte știm, acest lucru pare să afecteze doar modelele iPhone 13. Utilizatorii susțin că feature-ul a funcționat bine cu modelele mai vechi de iPhone până când au trecut la iPhone 13, unde aceasta pare să nu mai opereze. Nu suntem siguri dacă acest lucru afectează toate dispozitivele iPhone 13 sau dacă este limitată la unele dintre acestea, dar este clar că este vorba de o eroare, pe care sperăm că Apple o va remedia cât mai repede posibil.

Etichete: , ,

Sursa: Unlock With Apple Watch Not Working With iPhone 13