Noile iPhone-uri, duel în privința autonomiei. Cu cât a fost aceasta îmbunătățită

Scris de | 27 septembrie, 2021
Noile iPhone-uri, duel în privința autonomiei. Cu cât a fost aceasta îmbunătățită

Când Apple a lansat seria iPhone 13, compania nu a oferit foarte multe detalii în ceea ce privește durata de viață a bateriei telefoanelor, cu excepția faptului că a menționat că va fi cu aproximativ 1,5-2,5 ore mai bună în comparație cu modelele anterioare. Ulterior, am aflat dimensiunile mai exacte și se dovedește că afirmația Apple, care a promis 2 ore și jumătate în plus de viață a bateriei, nu a fost o exagerare.

Acest lucru este potrivit unui test de baterie efectuat de Mrwhosetheboss pe YouTube (video jos), unde a comparat întreaga serie iPhone 13 cu predecesorii săi pentru a vedea cum se comportă, iar rezultatele sunt plăcut surprinzătoare, deoarece în test, iPhone 13 Pro Max a reușit să scoată aproape 10 ore de viață a bateriei (9 ore 52 minute mai exact).

Chiar și cel mai mic terminal din seria iPhone 13, iPhone 13 mini, a reușit 6 ore și 26 de minute. Comparându-l cu iPhone-urile mai vechi precum iPhone 12, care a reușit doar 5 ore și 54 de minute, în timp ce iPhone 11 a primit doar 4 ore și 20 de minute. iPhone SE din 2020 a fost cam dezamăgitor, cu doar 3 ore și 38 de minute.

 

Etichete: , , ,

Sursa: iPhone 13 Pro Max Does Very Well In Battery Test