iStyle deschide un nou magazin în România

Scris de | 4 octombrie, 2021
iStyle deschide un nou magazin în România

iSTYLE România a deschis în centrul comercial Promenada Sibiu cel de-al 13-lea magazin al rețelei din România, și al 50-lea din Europa Centrală și de Est. Sibiul devine astfel cel mai nou reper de pe harta locațiilor iSTYLE unde clienții pot interacționa cu produsele Apple și serviciile conexe, pe lângă București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța și Brașov.

Noul magazin iSTYLE din Promenada Sibiu, proiectat și amenajat la standardele Apple, pune la dispoziția publicului o suprafață de peste 55 de metri pătrați de prezentare și comercializare, deservit de o echipă formată din specialiști certificați, care acordă asistență individuală fiecărui vizitator.

Deschiderea celui de-al 13-lea magazin iSTYLE a adus cu sine oferte speciale de preț la o selecție de produse. Printre produsele Apple pe care clienții le-au putut testa se numără modelele de iPad recent lansate la nivel global, inclusiv iPad mini generația a 6-a și iPad generația a 9-a. În plus, ei au putut plasa precomenzi pentru modelele iPhone 13 și iPhone 13 Pro.

Printre serviciile oferite de iSTYLE care pot fi accesate de consumatori și companii în noul magazin se regăsesc pachetul iSTYLE Comfort pentru laptopurile Mac, care include extinderea garanției comerciale a produsului cu 1 sau 2 ani, laptop de schimb gratuit pe o eventuală perioadă petrecută în service, un voucher de 130 de lei pentru achiziționarea de accesorii, o sesiune dedicată unu la unu cu un consultant și asistență pentru localizarea Mac-ului în cazul pierderii sau furtului acestuia, de la numai 399 de lei.

Pentru a veni în întâmpinarea clienților, iSTYLE oferă opțiuni de finanțare pentru persoane fizice, în parteneriat cu mai multe bănci, precum și un program de trade-in, care permite schimbul rapid și avantajos al dispozitivului actual cu un produs Apple nou, în urma unei evaluări obiective. În plus, magazinul iSTYLE din Promenada Sibiu va prelua de la clienți produsele care necesită verificări sau intervenții de service, care vor fi efectuate în centrul iSTYLE – Apple Authorized Service Provider din București.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: ,