Zvonurile spun că Apple va dezvălui noul MacBook Pro cu procesor M1X în această lună

Scris de | 5 octombrie, 2021
Zvonurile spun că Apple va dezvălui noul MacBook Pro cu procesor M1X în această lună
foto via @ubergizmo.com

Apple a găzduit primul său mare eveniment de presă din a doua jumătate a anului la sfârșitul lunii septembrie. Desigur, acesta a prezentat iPhone 13, Apple Watch Series 7, iPad mini 6 și iPad 9. Dar Apple are câteva alte produse interesante planificate pentru 2021. Rapoartele spun că AirPods 3 și seria MacBook Pro cu procesor M1X sunt pe drumul cel bun pentru o lansare în 2021. Un insider familiarizat cu planurile Apple susține că acesta din urmă va veni luna aceasta, Apple urmând să găzduiască un alt eveniment de lansare virtual în octombrie.

M1X MacBook Pro este numele adesea asociat cu modelele MacBook Pro reproiectate care au apărut în diferite zvonuri pe tot parcursul anului. Unele dintre aceste rapoarte au spus că Apple a dorit să dezvăluie noi laptopuri la WWDC 2021 la mijlocul lunii iunie, dar asta nu s-a întâmplat. Chiar și așa, Apple a folosit pe scurt o etichetă „M1X MacBook Pro” în videoclipul de pe YouTube în acel moment. Eticheta accidentală părea să confirme noul nume pentru următorul chip Apple din seria M.

Bineînțeles, Apple ar putea alege să dezvăluie noul MacBook Pro de ultimă generație printr-un comunicat de presă, așa cum s-a întâmplat în trecut. Noile laptopuri vor avea un design plat și display-uri mini-LED, o premieră pentru MacBook Pro. Un ecran mai mare, de 14 inci, îl va înlocui pe cel actual de 13,3 inci. Afișajul de 14 inci va avea margini mai mici, similar cu versiunea de 16 inci pe care Apple a lansat-o acum câțiva ani.

Ambele dispozitive vor avea câteva porturi suplimentare pe lângă conectivitatea USB-C, inclusiv HDMI și card SD. De asemenea, remarcabilă este întoarcerea încărcării MagSafe, dacă dăm crezare zvonurilor.

Etichete: , ,

Sursa: Apple to unveil M1X MacBook Pro this month, Apple insider says