Motorola lansează două noi dispozitive entry level, moto e30 și moto e40

Scris de | 8 octombrie, 2021
Motorola lansează două noi dispozitive entry level, moto e30 și moto e40

Motorola își completează familia de telefoane de buget cu noile dispozitive moto e30 și moto e40. Ambele sunt echipate cu un sistem de camere triple de 48MP, cu tehnologie Quad Pixel și beneficiază de display-uri de 6.5 inci Max Vision HD+, cu o rată de refresh a ecranului de 90Hz și o autonomie a bateriei de 5000 mAh.

Senzorul de 48MP cu tehnologie Quad Pixel oferă o sensibilitate redusă la lumină de 4 ori mai eficientă pentru fotografii mai clare și mai vibrante, în orice condiții de lumină. Senzorul de adâncime funcționează, împreună cu camera principală pentru a estompa fundalul, pentru realizarea portretelor. Camera dedicată Macro Vision permite o apropiere de 4 ori mai mare față de subiect.

Bateria de 5000mAh asigură autonomie pentru peste 40 de ore, iar producătorul spune că utilizatorii nu vor întâmpina probleme atunci când aleg să beneficieze de toate caracteristicile telefonului, fie că vorbim despre activități de divertisment, jocuri, navigat pe rețelele sociale sau sarcini de serviciu.

Telefoanele sunt echipate cu un procesor octa-core personalizat. În plus, în comparație cu moto e20, moto e40 aduce performanțe grafice cu 38% mai puternice. Înăunutru se mai află și 2 GB de memorie RAM pe moto e30 sau 4 GB de memorie RAM pe moto e40.

Moto e40 este echipat cu recunoaștere facială, iar un buton dedicat Asistentului Google este inclus pe partea laterală a dispozitivelor pentru a activa controlul vocal și pentru a obține toate răspunsurile pe care utilizatorul le solicită.

Moto e30 dispune de Android 11 (ediția Go), cu capacități de utilizare și accesibilitate îmbunătățite. Moto e30 este prezent în două culori: Mineral Gray și Blue Digital. În schimb, noul moto e40, prevăzut tot cu Android 11, este disponibil pe două culori: Carbon Grey și Pink Clay. Ambele dispozitive au un finisaj metalic texturat, care este rezistent la amprente.

Noul moto e40 este disponibil la Altex și la eMAG la prețul recomandat de 699,99 lei, urmând ca moto e30 să fie disponibil începând cu data de 18 octombrie, la prețul recomandat de 599,99 lei.

Etichete: , , , , ,