Urmărește TikTok direct pe TV. Aplicația este disponibilă pe televizoarele inteligente LG din 2020 și 2021

Scris de | 10 octombrie, 2021
Urmărește TikTok direct pe TV. Aplicația este disponibilă pe televizoarele inteligente LG din 2020 și 2021

TikTok a lansat o aplicație pentru televizoarele inteligente LG 2020 și 2021, a anunțat producătorul de televizoare. Aplicația a ajuns pe aceste modele recente webOS 5.0 și webOS 6.0, cu o actualizare de firmware care a început să se lanseze pe 7 octombrie, dar va veni și pe televizoarele mai vechi din 2019 „în următoarele luni”.

Aplicația este lansată în Marea Britanie, Franța și Germania, a confirmat un reprezentant TikTok pentru The Verge. Acest lucru este remarcabil, deoarece aplicațiile inteligente de televiziune TikTok pentru televizoarele Samsung, Android TV și Fire TV s-au concentrat pe aceleași țări europene până acum. Între timp, în SUA, TikTok a lansat anul trecut o aplicație mai limitată „Mai multe despre TikTok” pe dispozitivele Fire TV. Am urmărit atât LG, cât și TikTok pentru a întreba în ce regiuni va fi disponibilă noua aplicație smart TV.

Având în vedere cât de optimizat este TikTok pentru vizionarea mobilă orientată spre portret, nu va arăta grozav pe televizoarele din sufragerie. Dar se înțelege că TikTok încearcă să ajungă la un public mai larg cu aplicațiile sale inteligente de televiziune.

Etichete: , ,

Sursa: TikTok is coming to LG’s recent smart TVs