Bose a lansat o boxă pe care o poți arunca în piscină

Scris de | 15 octombrie, 2021
Bose a lansat o boxă pe care o poți arunca în piscină
foto via @ubergizmo.com

Posibilitatea de a te relaxa la piscină în timpul verii cu o băutură rece delicioasă este o modalitate excelentă de recreere, însă nimic n-ar fi complet fără o muzică bună, care să te binedispună. Dacă ești în căutarea unei boxe portabile pe care să o poți lua oriunde cu tine, chiar și la piscină, atunci noul SoundLink Flex de la Bose ar putea fi de interes.

Partea bună este că boxa portabilă este confecționată din materiale durabile, care sunt rezistente la apă, ba chiar mai mult, are și un rating IP67, iar Bose susține că difuzoarele vor pluti dacă sunt aruncate în apă.

Compania se laudă, de asemenea, că difuzorul a fost conceput pentru a fi rezistent la lumina UV, deci nu se va dezlipi și nu se va coji dacă îl lași în aer liber.

Difuzoarele au, de asemenea, un traductor personalizat, care se presupune că va oferi „bas pe care îl poți simți în piept”, împreună cu o claritate audio mai mare, iar utilizarea procesorului de semnal digital Bose va ajuta la minimizarea distorsiunilor.

Difuzoarele au conectivitate Bluetooth și se pot lega la până la opt dispozitive. Boxa are un preț de 149 de dolari și este disponibilă pentru comandă prin intermediul site-ului Bose.

Etichete: , ,

Sursa: Bose’s New SoundLink Flex Speaker Is Durable And Water-Resistant