Lansarea lui Galaxy S21 FE, preconizată pentru luna ianuarie a lui 2022

Scris de | 15 octombrie, 2021
Lansarea lui Galaxy S21 FE, preconizată pentru luna ianuarie a lui 2022
foto via @itzine.ru

Samsung are un eveniment programat pentru 20 octombrie și există presupuneri care mai de care în legătură cu ceea ce va avea să prezinte, având în vedere că deja toate flagship-urile sale au fost lansate. Una dintre aceste presupuneri este că mult așteptatul Galaxy S21 FE va fi dezvăluit în acea zi. Acum, sursele spun că telefonul nu va veni până în ianuarie 2022. Nu este prima dată când auzim că Galaxy S21 FE va fi lansat anul viitor însă, după anunțul Samsung despre un Galaxy Unpacked Part 2, există cei care speră că telefonul va fi anunțat la eveniment.

Un tweet al lui Ross Young, CEO al Display Supply Chain Consultants, spune că Galaxy S21 FE nu va fi lansat săptămâna viitoare și nu va fi livrat până la sfârșitul lunii octombrie. Acest lucru se datorează faptului că producția în masă pentru telefon nu începe până în decembrie, astfel fiind pregătit pentru data de lansare din ianuarie 2022.

Eventuala lansare din ianuarie a fost confirmată și de Jon Prosser și Max Weinbach. Jon chiar menționează în mod specific că data lansării este 11 ianuarie 2022.

Galaxy S21 FE este o versiune mai accesibilă a lui Galaxy S21. Este succesorul lui Galaxy S20 FE care a fost lansat anul trecut. Telefonul va avea un procesor Snapdragon 888 care îl alimentează, dar este probabil să existe și o versiune cu Exynos la bord, dacă ne luăm după o listă Geekbench.

Telefonul va avea, de asemenea, un afișaj AMOLED de 1080p cu o rată de reîmprospătare de 120Hz și un punch-hole pentru o cameră de 32MP. Pe spate vor fi camere triple. Dacă ar fi lansat anul acesta, ar trebui să vină cu Android 11 din cutie, dar cu lansarea împinsă în ianuarie, Android 12 ar putea fi preinstalat pe acest device.

Etichete: , ,

Sursa: More sources say Galaxy S21 FE will launch in January 2022