Samsung va ține un nou eveniment pe 20 octombrie. Ce urmează să lanseze

Scris de | 13 octombrie, 2021
Samsung va ține un nou eveniment pe 20 octombrie. Ce urmează să lanseze

Samsung a anunțat că va ține un nou eveniment Galaxy Unpacked – Part 2 de această dată – pe 20 octombrie, la o zi după lansarea seriei Pixel 6 de la Google. Samsung nu a divulgat încă despre ce va fi acest eveniment, însă compania spune că va dezvălui felul în care „permite deschiderea unor noi experiențe prin tehnologie”.

Invitația video postată de Samsung are 12 secunde și nu arată nici ea nimic concret, însă arată câteva iconițe de aplicații, care ar putea să indice faptul că anunțul companiei va fi legat mai degrabă de software, poate ceva despre interfața One UI sau când va apărea Android 12 pe telefoanele Samsung.

Alte zvonuri indică introducerea unor noi opțiuni de culoare pentru pliabilul Galaxy Z Flip 3 sau anunțarea unor noi electrocasnice din gama Bespoke. Este neclar încă dacă principala lansare așteptată la sfârșitul acestui an de la Samsung, Galaxy S21 FE, își va face debutul la acest evenimnet, deoarece ultimele zvonuri au „împins” data de lansare a acestuia până la sfârșitul lui decembrie/începutul lui ianuarie.

Galaxy Unpacked Part 2 va avea loc peste o săptămână, astfel că nu trebuie să așteptăm mult pentru a vedea ce a pregătit compania sud-coreeană. Evenimentul va începe la ora 17:00 (ora României) și va putea fi văzut pe site-ul Samsung, dar și pe canalul oficial de YouTube al gigantului.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Surprise, surprise: Samsung announces a Galaxy Unpacked Part 2 event for October 20