Stickerele cu link sunt de acum disponibile pentru toți utilizatorii Instagram

Scris de | 29 octombrie, 2021
Stickerele cu link sunt de acum disponibile pentru toți utilizatorii Instagram
foto via @indianexpress.com

Instagram a anunțat că extinde funcția de partajare a linkurilor din Stories pentru toți utilizatorii săi. Compania a început să testeze această caracteristică în iunie și a înlocuit linkurile de swipe up cu link-urile directe. Acestea erau disponibile numai pentru conturile verified sau cu mai mult de 10.000 de urmăritori, însă acum acest lucru va fi posibil pentru toată lumea, fără excepții.

În plus, stickerele cu link vor permite urmăritorilor să răspundă la story și să interacționeze cu contul, spre deosebire de link-ul cu cu swipe up care nu permitea nicio interacțiune.

Instagram spune că lucrează la mai multe modalități de a permite personalizările stickerelor. De asemenea, trebuie să reții că, spre deosebire de funcția de swipe up, în care ai glisat pentru a deschide pagina web, va trebui să atingeți stickerul pentru a vizita adresa URL.

Compania de social media a mai spus că „noile conturi care partajează în mod repetat mesaje de ură și informații eronate sau alt conținut care încalcă Regulile comunității nu vor avea acces la stickerul cu link”.

Etichete: , ,

Sursa: About time: Instagram now lets everyone share links in Stories