Razer lansează noi periferice pentru productivitate

Scris de | 3 noiembrie, 2021
Razer lansează noi periferice pentru productivitate

Razer a anunțat extinderea gamei de productivitate cu trei noi produse: mouse-ul wireless Pro Click Mini, tastatura wireless Pro Type Ultra și mouse mat-ul Pro Glide XXL. Noua gamă de produse Pro are printre caracteristici conectivitate wireless cu multiple dispozitive, durată de funcționare extinsă și un nivel de zgomot redus.

Razer Pro Click Mini

Mouse-ul Pro Click Mini a fost conceput să-și facă loc fără probleme în orice geantă, servietă sau rucsac, pentru a putea fi folosit oriunde. Bazat pe switch-uri tactile, silențioase și garantate până la 15 milioane de acționări, Pro Click Mini asigură un nivel ridicat de productivitate cu un nivel redus de zgomot, contribuind la o experiență de utilizare care nu distrage atenția.

Utilizabil cu până la trei dispozitive prin Bluetooth și cu un al patrulea folosind adaptorul de 2.4 GHz, mouse-ul Pro Click Mini poate fi folosit pentru a controla mai multe dispozitive fără să fie nevoie de trecerea prin procedeul de pair/unpair.  Datorită tehnologiei Razer HyperSpeed oferită de adaptorul de 2.4 GHz, Pro Click Mini vine cu conexiune ultra rapidă, fiabilă și fără întreruperi atât în cazul sistemelor desktop, cât și al laptopurilor.

La baza Pro Click Mini se află senzorul optic Razer 5G Advanced, iar rotița Razer HyperScroll are două moduri de funcționare, Free-Spin și Tactile, care asigură o navigare ușoară a documentelor și paginilor web de dimensiuni mari, în timp ce funcția de 4-way tilt-click ușurează procesul de scroll pe orizontală. Pro Click Mini are șapte butoane complet programabile.

Razer Pro Type Ultra

Razer Pro Type Ultra reprezintă următoarea generație a tastaturilor Razer Pro, oferind o experiență de tastare mai silențioasă în spațiul de birou. Cu switch-uri mecanice silențioase, garantate pentru până la 80 de milioane de acționări, tastele dispun de un înveliș soft-touch, pentru maximum de confort pe tot parcursul zilei, și suport de încheieturi moale, capitonat cu piele sintetică.

Cu suport pentru conexiune prin Bluetooth sau Razer HyperSpeed Wireless, tastatura Pro Type Ultra poate fi conectată simultan la până la patru dispozitive, comutarea între ele putând fi realizată printr-o apăsare de buton. Tastatura are o durată de funcționare de peste 200 de ore și posibilitatea de a o folosi pe durata încărcării bateriei.

Atât Pro Type Ultra, cât și Pro Click Mini vin la pachet cu Razer Productivity Dongle, fiind posibilă conectarea ambelor dispozitive la un singur dongle, eliberându-se astfel un port USB, fără a compromite experiența de utilizare fără sacadări și întârzieri grație Razer HyperSpeed Wireless.

Razer Pro Glide XXL

Noua gamă de produse este completată de Pro Glide XXL, un mouse mat flexibil care acoperă întreaga lungime a biroului, acesta fiind companionul ideal al mouse-ului Pro Click. Cu o suprafață texturată realizată dintr-o țesătură foarte densă și cu o bază din cauciuc de înaltă densitate, Pro Glide XXL oferă o suprafață moale pe întreaga lungime a biroului.

Razer Pro Click Mini este disponibil acum pe site-ul Razer și în oferta partenerilor săi, la prețul de 89,99 de euro. Razer Pro Type Ultra va costa 169,99 de euro și va fi disponibil tot pe site-ul Razer și în oferta partenerilor companiei în ultima parte a lui 2021, în timp ce Razer Pro Glide XXL costă 34,99 de euro și poate fi cumpărat deja, tot pe site-ul Razer sau în oferta partenerilor.

Etichete: , , , , ,