Logitech dezvăluie o nouă tastatură cu taste pop colorate pastel

Scris de | 11 noiembrie, 2021
Logitech dezvăluie o nouă tastatură cu taste pop colorate pastel
foto via @ubergizmo.com

Dacă îți dorești o tastatură nouă și vrei ceva mai puțin monoton decât tastatura standard cu care o deții deja, atunci s-ar putea să fii interesat să afli că Logitech a anunțat o tastatură nou-nouță sub forma Logitech Pop Keys. După cum puteți vedea în fotografia de mai sus, aceasta este o tastatură colorată care va fi disponibilă într-o varietate de culori pastelate strălucitoare.

Aceasta este, de asemenea, o tastatură mecanică, ceea ce înseamnă că ar trebui să te astepti la o mai bună scriere în comparație cu tastaturile obișnuite , plus că este și wireless, așa că dacă pui mult accent pe conectivitatea wireless, aceasta are deja o bila alba.

Tastele Pop par să fi fost, de asemenea, inspirate de tastele tip mașină de scris. Logitech nu este primul care adoptă un astfel de design retro, cu caracteristici foarte utile.

Cu toate acestea, am încercat înainte tastaturi cu stil similar și am descoperit că pot fi puțin dificil de folosit, așa că poate ai posibilitatea de a o încerca la un magazin înainte de a decide dacă este pentru tine sau nu.

Logitech poziționează, de asemenea, tastatura ca fiind personalizabilă, unde puteți adăuga câteva emoji-uri pe partea laterală a tastaturii pentru a o personaliza după bunul plac. Nu avem încă detalii dacă în România va exista posibilitatea personalizării, dar cel mai probabil că nu vom beneficia de asta.

Etichete: , ,

Sursa: Logitech Unveils New Colorful Pop Keys Mechanical Keyboard