Samsung Galaxy S21 FE apare în noi imagini, se zvonește și o dată de lansare oficială

Scris de | 13 noiembrie, 2021
Samsung Galaxy S21 FE apare în noi imagini, se zvonește și o dată de lansare oficială

Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition) devine victima unui nou set de leakuri, potrivit unor informații oferit de Android Polce. La fel ca predecesorul său S20 Fe, S21 FE ar trebui să fie omologul accesibil pentru gama S21.

Imaginile de marketing scurse acum pe internet arată mai multe imagini ale dispozitivului și seamănă foarte mult cu familia S21. După cum menționează sursa, dispozitivul va avea trei camerepe spate: un senzor principal de 64 de mgapixeli, un senzor de adâncime și un senzor ultrawide. Pe partea din față va fi un punchhole similar cu ce am întâlnit în ultimii ani la dispozitivele Samsung și aceasta va adăposti o cameră selfie de 32 de megapixeli. Ecranul va avea un senzor de amprentă integrat sub display.

Față de afișajul de 6.2 inci al modelului de bază S21, se zvonește că S21 FE va avea un ecran ceva mai mare decât omolugl său premium, având un afișaj AMOLED FHD+ de 6.4 inci și va beneficia de un refresh rate rapid de 120 Hz. Coinbrs spune că ar putea avea și o baterie mai mare, 4.500 mAh (4000 de mAh are S21), iar încărcarea se va realiza la 15W. 

În ce privește partea de procesare, Samsung Galaxy S21 FE se așteaptă să vină cu Qualcomm Snapdragon 888 sau cu chipsetul Exynos 2100, în funcție de piață, precum și cu până la 12 GB de memorie RAM și 256 GB stocare internă.

Datorită deficitului de cipuri din 2021 s-a amânat lansarea lui Galaxy S21 FE, iar în iunie se zvonea că seria ar putea fi întreruptă. Chiar dacă Samsung nu a confirmat încă o lansare oficială, potrivit ultimelor scurgeri se pare că producătorul sud coreean va lansa terminalul pe 4 ianuarie 2022.

Etichete: , , , ,