Driverul Studio din noiembrie se lansează la GTC cu suport pentru update-uri NVIDIA Omniverse

Scris de | 15 noiembrie, 2021
Driverul Studio din noiembrie se lansează la GTC cu suport pentru update-uri NVIDIA Omniverse

Driverul NVIDIA Studio s-a lansat cu suport pentru mai multe update-uri în aplicații creative, printre care și funcții noi în Omniverse, anunțate la GTC. Mai mult, bundle-ul Adobe Creative Cloud se întoarce începând cu 12 noiembrie.

Printre noile funcții din Omniverse se numără Omniverse VR, Remote și Showdown, împreună cu noi NVIDIA Connectors, gata să ajute artiști 3D. Printre beneficiile aduse de noul driver se numără economie de timp în NVIDIA Texture Tools și Twinmotion și suport pentru accelerare GPU în 2022.1, OctaneRender 2021.1, V-Ray 5, Houdini 19 și altele.

Un alt anunț important pentru creatori de conținut la GTC a fost legat de Omniverse Enterprise, care intră în disponibilitate generală. Lansarea face ecosistemul Omniverse accesibil pentru mai mulți designeri, ingineri și profesioniști din domeniul creativ. 

Un alt update notabil pentru creatori de conținut este faptul că Logitech a integrat populara funcție de eliminare a zgomotului din NVIDIA Broadcast pe gama de căști și microfoane premium.

Nu în cele din urmă, pentru că ne apropiem de sărbători, popularul bundle NVIDIA Studio + Adobe Creative Cloud se întoarce. Va fi disponibil în America începând cu 12 noiembrie și în anumite țări din Europa și Asia începând cu 16 noiembrie.

Astfel, utilizatorii pot beneficia de 3 luni de Adobe Creative Cloud (care valorează 238.47 $) atunci când cumpără un laptop sau desktop NVIDIA Studio, ofertă disponibilă atât pentru clienți existenți Adobe, cât și pentru cei noi.

Etichete: , ,