One UI 4.0, tot mai aproape de lansare. Ce terminale Samsung vor primi actualizarea

Scris de | 15 noiembrie, 2021
One UI 4.0, tot mai aproape de lansare. Ce terminale Samsung vor primi actualizarea

În ultimele săptămâni, Samsung a lansat actualizări beta ale interfeței sale One UI 4.0 bazată pe Android 12 pentru câteva dintre dispozitivele sale. Seria Galaxy S21 a primit deja patru versiuni beta ale One UI 4.0, în timp ce modele mai vechi, precum seria Galaxy S20 și seria Galaxy Note 20 tocmai s-au alăturat programului beta.

Cele mai recente modele pliabile ale companiei, Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3, au primit, de asemenea, versiuni beta, iar o nouă notificare pe aplicația Samsung Members sugerează că versiunile stabile ar putea începe să fie lansate în curând. Poți vedea în imaginea atașată mai jos când vor primi și alte dispozitive din portofoliul Samsung noua actualizare:

Lista completă include o defalcare lunară a planului de actualizare care se întinde de acum până în iulie 2022. Faptul că lista a fost eliminată ulterior înseamnă că probabil este încă în curs de finalizare și Samsung ar putea schimba datele în viitor.

După cum era de așteptat, seria Galaxy S21 este prima în linie pentru actualizarea mare, urmată de Galaxy Z Fold3, Z Flip3, seria S20 și Note 20 duo, precum și de Galaxy Z pliabil de anul trecut, în decembrie.

Etichete: , , ,

Sursa: Samsung reveals the One UI 4.0 upgrade rollout schedule for its devices