Top 10 international disponibil pentru Netflix. De acum poți vedea preferințele multor state în materie de filme

Scris de | 18 noiembrie, 2021
Top 10 international disponibil pentru Netflix. De acum poți vedea preferințele multor state în materie de filme

Oamenii au preferinte diferite, in functie de cultura, limba, activitati preferate si asa mai departe. Acelasi lucru se aplica si in cazul serialelor si al filmelor. Dacă esti curios ce fel de emisiuni urmaresc oamenii din întreaga lume pe Netflix, atunci s-ar putea să fii interesat de acest top creat.

Netflix a lansat un site web în care listează top 10 filme și emisiuni TV din întreaga lume. Utilizatorii pot sorta în funcție de țări pentru a vedea care sunt primele 10 filme sau emisiuni TV pe care le urmăresc oamenii din întreaga lume și le pot sorta, de asemenea, după limbă, fie că este vorba de emisiuni sau filme în engleză sau in alte limbi.

Aceste titluri sunt sortate și clasate pe săptămână, așa că se vor schimba destul de des. Aceasta este de fapt o caracteristică destul de utilă, deoarece dacă esti in pană de idei si incerci să găsesti o nouă emisiune pe care să o vizionezi, aceasta ar putea fi o modalitate bună de a descoperi emisiuni despre care altfel nu ai fi putut afla. Desigur, este posibil ca unele dintre aceste titluri să nu fie disponibile în regiunea ta, deoarece catalogul Netflix variază de la o țară la alta, dar ar putea merita să fie verificat oricum.

Găsești Top 10 pe Netflix aici.

Etichete: , ,

Sursa: Netflix Launches Website That Shows Its Top 10 Titles Around The World