S-a lansat MOVCAR, aplicația care conectează șoferii și companiile de asigurări printr-un singur click

Scris de | 23 noiembrie, 2021
S-a lansat MOVCAR, aplicația care conectează șoferii și companiile de asigurări printr-un singur click

Aplicația MOVCAR este primul produs tehnologic ce aparține LIMITLESS SOLUTIONS, un start-up românesc Insurtech care conectează șoferii și reprezentanții companiilor de asigurări.

Aproximativ 4,8 milioane de șoferi din România și 1,4 miliarde la nivel mondial sunt aria de interes al MOVCAR, platformă care își propune să simplifice managementul vehiculelor. Numărul și complexitatea sarcinilor recurente – inspecții tehnice, reînnoirea asigurărilor obligatorii, schimbări de anvelope, întreținere, taxe – duc adesea la erori umane, termene nerespectate și costuri inutile pentru proprietarii de vehicule.

Există peste 300.000 de daune reclamate, rezultate din asigurarea obligatorie în România în fiecare an. Fiecare reclamație implică proceduri birocratice urmate de timp de așteptare prin telefon sau prin completarea formularelor online, devenind o experiență solicitantă pentru toți participanții.

MOVCAR se poziționează ca răspunsul tehnologic la acest context, sub forma unei platforme digitale de management al mașinii. Deoarece toate datele vehiculului sunt stocate în aplicație, utilizatorii pot: să cumpere rapid asigurare pentru vehicule, să ofere servicii de remorcare 24/7 sau să pregătească o notificare de reclamație către orice companie de asigurări în doar 2 minute. Aceste facilități sunt încorporate într-o aplicație disponibilă gratuit în magazinele online Apple și Google Play, fără a se limita la un anumit asigurator sau marcă de vehicule.

Cu o listă de funcții și servicii actualizate, MOVCAR oferă, de asemenea, sprijin în gestionarea tuturor documentelor auto. Odată ce șoferul înregistrează documentele, aplicația va trimite automat notificări pentru data de expirare a asigurării, controale de întreținere, disponibilitatea rovinietei, cu 30 de zile înainte de data expirării acestora. De asemenea, reînnoirea documentelor auto, inclusiv achiziționarea de asigurări, precum și gestionarea daunelor, asistența rutieră sau verificarea istoricului vehiculului se poate face direct din aplicație.

„MOVCAR vine în sprijinul șoferilor, al companiilor de asigurări și al societății românești, prin simplificarea unui proces mult prea complex și reducerea timpului pentru toți. Aplicația noastră sprijină digitalizarea pieței de asigurări și își propune să devină lider al segmentului insurtech” – a declarat Mikolaj Ovcaric, fondator și CEO Movcar.

Etichete: , , , ,