Instagram aduce în sfârșit modificări ale postărilor din Carousel pentru a șterge odată acea fotografie compromițătoare care ne bântuie

Scris de | 25 noiembrie, 2021
Instagram aduce în sfârșit modificări ale postărilor din Carousel pentru a șterge odată acea fotografie compromițătoare care ne bântuie

Din 2017, Instagram a permis utilizatorilor să încarce până la 10 imagini și videoclipuri într-o singură postare.

 

Denumit în mod obișnuit un carusel, a fost un element de bază al platformei de socializare, dar utilizatorii au o plângere de mult timp: va fi posibil să ștergeți doar un singur articol în loc de întreaga postare?

În cele din urmă, Instagram lansează această funcție mult așteptată. Potrivit Engadget, utilizatorii pot acum șterge o fotografie sau un videoclip dintr-un carusel selectând „editează” pe postarea în cauză, apoi glisând spre cadrul exact pentru a face clic pe „Șterge”.

Momentan, funcția este disponibilă numai pe iOS, deși aplicația intenționează să o lanseze și pe Android în curând. Această schimbare vine împreună cu introducerea unei noi funcții, numită „Rage Shake”.

Dacă aplicația dumneavoastră rămâne în urmă, pur și simplu scuturați-vă telefonul pentru a anunța Instagram că nu o aveți și un raport va fi trimis dezvoltatorilor. Adam Mosseri, șeful Instagram, a spus că acest lucru va ajuta aplicația să prioritizeze erorile pe care trebuie să le rezolve mai întâi.

Etichete: , ,