În viitor dispozitivele ar putea fi alimentate de AR

Scris de | 27 noiembrie, 2021
În viitor dispozitivele ar putea fi alimentate de AR
foto via @9to5mac.com

Suntem siguri că acum 15 ani, nimeni nu se aștepta cu adevărat ca smartphone-urile si tehnologia să arate așa cum sunt astăzi. Suntem siguri că unii probabil au crezut că Nokia va ramane pentru totdeauna, dar evident că nu este cazul.

In acest caz, întrebarea este cum va arăta totul în următorii 10 ani? În ceea ce privește Apple, acesta va fi alimentat de AR. Sau cel puțin asta crede analistul Ming-Chi Kuo care susine ca viitorul Apple ar putea vedea compania să întrerupă în cele din urmă cel mai bine vândut produs, iPhone, și să-l înlocuiască cu AR.

S-a zvonit că Apple lucrează la o pereche de ochelari AR, iar acum, pe baza notei lui Kuo, se pare că va ajuta compania să pună bazele viitorului metaversului Apple, unde utilizarea realității augmentate ar putea de fapt să înlocuiască smartphone-ul.

Deși este posibil ca iterațiile timpurii ale ochelarilor AR să se conecteze cu un iPhone, Kuo crede că, pe termen lung, acesta ar putea funcționa independent. Ochelarii AR vor avea în cele din urmă propriul ecosistem care nu va necesita iPhone, permițând utilizatorilor să facă fotografii, videoclipuri, să efectueze apeluri și mai mult de pe dispozitivul însuși.

Sună wow, dar rămâne de văzut dacă Apple o poate reuși sau nu. Încercarea Google de a folosi Google Glass a căzut oarecum, dar poate în 10 ani, piața ar fi mai deschisă la un astfel de produs.

Etichete: , , ,

Sursa: Apple Might Replace The iPhone With AR In 10 Years Times