HUAWEI MateBook 14s oferă productivitate pentru cei cu activitate intensă de birou. Este disponibil la precomandă

Scris de | 29 noiembrie, 2021
HUAWEI MateBook 14s oferă productivitate pentru cei cu activitate intensă de birou. Este disponibil la precomandă

MateBook 14s, cel mai nou membru al familiei MateBook s-a lansat curând și este recunoscut ca fiind un laptop performant. Până pe data de 1 decembrie, consumatorii pot comanda HUAWEI MateBook 14s la prețul recomandat de vânzare începând de la 6.299 lei și primesc la pachet o boxă HUAWEI Sound, un rucsac și un mouse bluetooth Huawei, alături de garanție extinsă la 3 ani pentru produs.

HUAWEI MateBook 14s vine cu un ecran HUAWEI FullView de înaltă definiție de 2,5K, cu rame înguste pe laterale pentru o experiență de vizionare captivantă. În plus, laptopul are un raport ecran-corp de 90% și un raport de afișare a ecranului de 3:2.

 Ecranul oferă o rezoluție de 2.5K (2.520 pixeli x 1.680 pixeli), cu o densitate superbă a pixelilor la 213 ppi, capabilă să arate detalii minuscule pentru imagini și videoclipuri de înaltă rezoluție.

Cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz, HUAWEI MateBook 14s oferă imagini mai fine, mișcări mai naturale, precum și conținut mai clar.

MateBook 14s este disponibil în 3 variante de echipare și design. Laptopul culoarea gri (Space Gray), cu configurația Intel® Core™ i5 de generația a 11-a și memorie de 8GB + 512GB are prețul recomandat de vânzare de 6.299 lei. Versiunea gri (Space Gray), cu procesorul Intel® Core™ i5 de generația a 11-a, dar cu memorie de 16GB + 512GB are prețul de 6.499 lei, iar varianta cu aceeași configurație, dar de culoare verde (Spruce Green), are prețul recomandat de vânzare de 6.699 lei.

Pentru mai puține întreruperi în timpul lucrului, utilizatorii se pot baza pe durata lungă de viață a bateriei laptopului. Utilizatorii pot utiliza, de asemenea, funcția HUAWEI SuperCharge de 90 W, care oferă suficientă baterie pentru trei ore de productivitate cu doar 15 minute de încărcare. În plus, încărcătorul este compact și ușor, fiind ușor de transportat la serviciu sau în timpul călătoriilor.

În afară de asta, HUAWEI a echipat MateBook 14s cu patru difuzoare surround alimentate de HUAWEI SOUND. Laptopul vine, de asemenea, cu o configurație cu patru microfoane plasate de-a lungul marginilor laptopului, permițându-i să capteze sunetele de la până la cinci metri distanță.

Cu HUAWEI Share, utilizatorii pot vedea ecranul smartphone-ului lor pe ecranul laptopului, pot transfera date între dispozitive și pot gestiona eficient sarcinile de colaborare.

Fișierele pot fi partajate printr-o simplă glisare și plasare sau atingere, în timp ce conținutul poate fi copiat și lipit direct între dispozitive.

Noul HUAWEI MateBook 14s dispune de numeroase funcții care ajută utilizatorul să creeze un smart office perfect pentru birou, lucrul de acasă sau deplasări.

Etichete: , ,