Realme se pregătește să lanseze GT 2 Pro, un smartphone high-end, premium și elegant

Scris de | 30 noiembrie, 2021
Realme se pregătește să lanseze GT 2 Pro, un smartphone high-end, premium și elegant
foto via @gizmochina.com

Filiala BBK a Realme, a confirmat oficial existența unui dispozitiv Realme GT 2 Pro. CEO-ul companiei, Sky Li, a confirmat recent, printr-un tweet, că lucrează la lansarea smartphone-ului care se află pe segmentul high-end al pieței.

CEO-ul numește GT 2 Pro primul și cel mai premium telefon emblematic al mărcii. Este de așteptat ca prețul să pornească de la peste 800 dolari. Dispozitivul este de așteptat să includă o serie de funcții premium care vor justifica prețul.

Într-o dezvoltare conexă, redări ale Realme GT 2 Pro au apărut și online datorită leakster-ului @OnLeaks. Randările dezvăluie că GT2 Pro va fi într-adevăr un dispozitiv elegant și premium.

Configurația camerei din spate include senzori duali de 50 MP și o configurație de cameră de 8 MP. De asemenea, se așteaptă ca dispozitivul să aibă un obiectiv care ar trebui să ofere cea mai bună performanță de fotografiere. De asemenea, se așteaptă ca dispozitivul să aibă o cameră frontală de 32 MP și o baterie de 5000 mAh cu încărcare UltraDart de 125 W.

Realme GT 2 Pro este de așteptat să includă un ecran OLED WQHD+ de 6,8 inci la 120 Hz. Dispozitivul a fost listat recent pe AnTuTu, arătând că va fi alimentat de un procesor Snapdragon 8 Gen 1 (SM8450) susținut de 12 GB de RAM LPDDR5, 256 GB de stocare UFS 2.1, ecran cu rată de reîmprospătare de 120 Hz și Android 12.

Etichete: , ,

Sursa: Realme’s CEO confirms the GT 2 Pro as its first premium flagship phone, renders leak