Bang & Olufsen și Cisco lansează o nouă pereche de căști, Cisco 980

Scris de | 7 decembrie, 2021
Bang & Olufsen și Cisco lansează o nouă pereche de căști, Cisco 980

Bang & Olufsen și Cisco lansează Bang & Olufsen Cisco 980, un set de căști premium de business, care combină design-ul unic și sunetul puternic Bang & Olufsen, cu capabilitățile pentru întâlniri de la Cisco, inclusiv cu funcția de anulare a zgomotelor (Adaptive Active Noise Cancellation).

Funcționalități Bang & Olufsen Cisco 980:

  • Datorită Bluetooth 5.1, integrărilor Webex, mesajelor vocale înregistrate și comenzilor on-ear, care permit utilizatorilor să dezactiveze sunetul, să răspundă sau să încheie apelurile cu ușurință, noile căști asigură o conectivitate și o funcționalitate foarte bune.
  • Apelurile, întâlnirile, experiențele video și muzicale sunt îmbunătățite conform celor două companii datorită sistemului audio premium și rețelei de microfoane care utilizează tehnica beamforming de procesare a semnalului și care creează un Virtual Boom Arm, valorificând funcția de anulare a zgomotelor (Adaptive Active Noise Cancellation).
  • Căștile sunt concepute să ofere confort, fiind realizate dintr-o structură ușoară, cu materiale care asigură o utilizare stabilă pe tot parcursul zilei.
  • Administratorii IT pot gestiona și vizualiza rapid și în timp real, dintr-o singură platformă, performanțele căștilor Bang & Olufsen Cisco 980. De asemenea, căștile oferă protecție hardware și software de nivel enterprise astfel încât apelurile și conversațiile să rămână în siguranță.

Preț și disponibilitate

Bang & Olufsen Cisco 980 vor fi disponibile pentru comandă la începutul anului 2022, la un preț recomandat de 549 dolari.

Etichete: , , , ,