Gmail îți va permite să participi sau să organizezi conferințe online

Scris de | 9 decembrie, 2021
Gmail îți va permite să participi sau să organizezi conferințe online

Dacă se întâmplă să fii pasionat în mod special de ecosistemul de produse și servicii Google, ai putea fi interesat să afli că Google va facilita utilizatorilor săi Gmail să organizeze meetinguri online și să lanseze apeluri audio în cadrul aplicației Gmail. Aceasta înseamnă că utilizatorii nu vor trebui să descarce o aplicație separată pentru a profita de aceste funcții.

Potrivit Google, „Pe măsură ce unele echipe încep să revină la birou, în timp ce altele rămân la work from home, sperăm că acest lucru va facilita conectarea cu colegii. Această funcție vă va permite să comutați fără probleme între chat la un apel video sau audio atunci când este necesar, ajutându-vă să colaborați și să vă duceți mai departe munca.”

În configurația actuală, Google permite deja utilizatorilor Gmail de pe web să inițieze întâlniri cu Google Meet și să discute cu alți utilizatori folosind Hangouts în interfața Gmail, așa că nu este o surpriză că o caracteristică similară va intra acum în aplicația sa. Totul va fi disponibil atât pentru aplicațiile iOS, cât și pentru Android.

În acest moment, Google spune că funcția va funcționa doar pentru sesiuni 1 la 1, așa că dacă vrei să găzduiești întâlniri de grup sau apeluri, va trebui să utilizezi o altă aplicație dedicată pentru asta.

Etichete: , , ,

Sursa: Gmail App Now Lets You Start Meetings And Audio Calls