Pliabilul Oppo se lansează pe 15 decembrie. Primele specificații, dezvăluite grație unui benchmark

Scris de | 10 decembrie, 2021
Pliabilul Oppo se lansează pe 15 decembrie. Primele specificații, dezvăluite grație unui benchmark
foto via @mspoweruser.com

În decursul zilei de astăzi, Oppo a confirmat oficial existența telefonului său pliabil Oppo Find N și a promis că ne va oferi detaliile complete cu privire la acesta pe 15 decembrie. Cu toate acestea, câteva detalii interesante au apărut mai devreme printr-un videoclip teaser și un benchmark.

Videoclipul aproape dezvăluie designul în întregime, care amintește de Galaxy Z Fold3 de la Samsung, cu excepția faptului că nu există niciun spațiu între cele două părți ale ecranului atunci când sunt închise. Avem apoi benchmark-ul celor de la Geekbench, care ne spune mai multe despre elementele interne.

Telefonul va fi alimentat de Snapdragon 888, judecând după clock speeds și configurația nucleelor procesorului observat în Geekbench. Cantitatea de RAM este de 12 GB, dar ar putea exista și alte variante de memorie la lansare. Benchmark-ul dezvăluie, de asemenea, că Android 11 va fi sistemul de operare care va rula pe Oppo Find N din cutie, dar sperăm că o actualizare la Android 12 va veni rapid după lansarea pe piață.

Etichete: ,

Sursa: Oppo Find N appears on Geekbench, teaser video reveals the design