Un iPad cu deisgn nou și încărcare wireless ar putea fi lansat în 2022

Scris de | 10 decembrie, 2021
Un iPad cu deisgn nou și încărcare wireless ar putea fi lansat în 2022
foto via @ubergizmo.com

În timp ce iPhone-urile, AirPod-urile și Apple Watch-urile companiei din Cupertino acceptă încărcarea fără fir, iPad-urile au fost lăsate în afara acestei liste. Bineînțeles, nu este ca și cum ar fi o cerere mare pentru tablete cu încărcare wireless, dar acest lucru s-ar putea schimba anul viitor cu un iPad Pro cu suport pentru încărcare wireless. Potrivit newsletter-ului Power On al lui Mark Gurman, se pare că Apple ar putea lansa un nou iPad Pro care nu numai că va avea un nou design, dar va suporta și încărcarea wireless.

De fapt, a fost anunțat la începutul acestui an că noul iPad Pro ar putea suporta încărcare wireless și că va putea reîncărca și alte dispozitive wireless. Având în vedere că iPad-ul are de obicei o baterie mai mare, presupunem că ar putea fi folosit pentru a încărca alte dispozitive Apple, cum ar fi iPhone și AirPods.

Nu ar fi prima dată când auzim despre încărcarea wireless inversă integrată pe un dispozitiv Apple. Documentele FCC pentru iPhone 12 au sugerat că, teoretic, telefonul ar putea suporta funcția, deși nu a fost niciodată transformată în realitate. În orice caz, acest iPad Pro reproiectat este programat pentru 2022, posibil la începutul anului, așa că vom afla curând dacă se va transforma sau nu în realitate.

Etichete: , , ,

Sursa: Redesigned iPad Pro With Wireless Charging Expected In 2022