Sony anunță, în sfârșit, carcasele noi pentru PlayStation 5

Scris de | 15 decembrie, 2021
Sony anunță, în sfârșit, carcasele noi pentru PlayStation 5
foto via @nme.com

Sony a anunțat o nouă gamă de carcase de diverse culori pentru PlayStation 5. Compania a anunțat, de asemenea, trei noi culori și pentru controlerul DualSense. Carcasele vin în cinci nuanțe noi: Nova Pink, Starlight Blue, Galactic Purple, Cosmic Red și Midnight Black. Acestea sunt toate piese de șasiu stand-alone, care trebuie achiziționate separat și totodată înlocuitori pentru husele albe default, care vor continua să fie singura opțiune la achiziționarea consolei.

Înlocuirea carcaselor pentru PS5 este un proces destul de simplu, deoarece sunt concepute pentru a fi montate fără a avea nevoie de alte unelte. Înlăturarea capacelor este și modul prin care accesezi slotul SSD M.2 pentru extinderea spațiului de stocare. Pentru a se potrivi cu noile carcase, Sony a lansat și controllerele DualSense Nova Pink, Starlight Blue și Galactic Purple. Acestea se alătură versiunilor existente Cosmic Red și Midnight Black care au fost lansate în mai.

Împreună cu albul standard, ai acum șase opțiuni de culoare din care să alegi. Carcasele negre și roșii vor fi disponibile începând cu ianuarie 2022 în SUA, Canada, Regatul Unit, Franța, Germania, Elveția, Austria, Spania, Portugalia, Italia, Australia, Noua Zeelandă, Japonia, China, Taiwan, Hong Kong, Singapore, Malaezia, Thailanda, Indonezia, Vietnam, Coreea și Filipine.

Carcasele roz, violet și albastru vor fi disponibile în prima jumătate a anului 2022 tot în regiunile menționate mai sus. Alte regiuni le vor primi mai târziu, în cursul anului. Nu există încă nicio mențiune despre cât vor costa acestea. Între timp, noile culori pentru DualSense vor fi disponibile în ianuarie 2022.

Etichete: ,

Sursa: Sony announces new console covers and DualSense colors for the PlayStation 5