Dota 2 primește suport pentru utilizarea unui controller

Scris de | 20 decembrie, 2021
Dota 2 primește suport pentru utilizarea unui controller
foto via @ubergizmo.com

Valve are câteva idei interesante pentru viitorul jocurilor de pe PC, unde, în loc să poți juca doar în fața unui computer sau laptop, ai putea să joci jocuri pentru PC pe o consolă portabilă. Compania a testat deja acest lucru cu Steam Link, o aplicație care îți permite să transmiți jocuri Steam de pe computer pe telefon.

De asemenea, lucrează la Steam Deck, o consolă portabilă dedicată, care va permite să îți joci jocurile favorite de pe Steam în timp ce te afli în deplasare. Astfel, nu este cu adevărat o surpriză faptul că Valve se pregătește acum pentru ca unele dintre jocurile sale să accepte utilizarea controllerelor de jocuri. De fapt, o actualizare recentă a Dota 2 a dezvăluit un astfel de suport.

Potrivit Valve, „Pe măsură ce realitățile Continuum se contopesc în moduri misterioase, actualizarea de astăzi introduce, de asemenea, o lume în care Dota poate fi jucat opțional folosind un controler în loc de configurația standard mouse+tastatură, oferind jucătorilor o nouă modalitate de a interacționa în luptă. De la alegerea eroului până la distrugerea unui jucător, vă puteți lupta pentru victorie în Dota, conectând orice controler pentru PC care permite Steam Input (inclusiv controlere PS/XBOX/Switch Pro și multe altele) și conducându-vă eroul în luptă.”

Etichete: , , ,

Sursa: Dota 2 Updated With Support For Game Controllers