Oppo certifică trei modele de telefoane cu display-uri atașate camerei foto de pe spate

Scris de | 28 decembrie, 2021
Oppo certifică trei modele de telefoane cu display-uri atașate camerei foto de pe spate
foto via @gsmarena.com

Oppo a primit aprobarea pentru un brevet de telefon cu display atașat la camerele din spate, iar acum compania și-a asigurat drepturile pentru încă trei modele. Toate au un lucru în comun: un afișaj în interiorul insulei camerei.

Este foarte puțin probabil ca aceste soluții să facă parte din seria Find X5. Un afișaj pe spate nu este nimic nou – seria Meizu Pro 7 a integrat un ecran Super AMOLED de 2 inci, în timp ce Mi 11 Ultra a refolosit un panou Mi Band 5 de 1,1”. Și să nu uităm de vivo NEX Dual Display cu două afișaje de dimensiune completă pe ambele părți, precum și de fiecare telefon pliabil.

Credem că Oppo ar putea împrumuta utilizarea unui afișaj secundar de la dispozitivele pliabile cu clapetă – panou mic pentru notificări, selfie-uri și AOD. Nu există prea multe detalii în brevetele emise de WIPO (Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale), care sa mentioneze dacă aceste ecrane sunt sau nu cu touch.

Toate aceste modele de camere și afișaje arată minunat, dar există șanse mari ca Oppo să le înregistreze doar pentru a-și împiedica concurenții să le folosească vreodată. Acest lucru nu este nou sau neașteptat în lumea producției, iar Oppo face tot ce poate pentru a se proteja de ei într-un mediu în care orice design nou declanșează o avalanșă de imitatori.

Etichete: , ,

Sursa: Oppo certifies three phone designs with rear displays