iPhone SE 3 seamănă cu iPhone XR în această nouă imagine scăpată online

Scris de | 18 ianuarie, 2022
iPhone SE 3 seamănă cu iPhone XR în această nouă imagine scăpată online

Apple a luat o pauză în 2021 de la seria iPhone SE, care e gata totuşi să revină în 2022. În acest an va sosi iPhone SE 3 sau iPhone SE 2022, iar debutul său e aşteptat cândva prin martie-aprilie. Vedem şi randări ale telefonului, care prezintă un design complet schimbat.

Aceste imagini au ajuns pe web mulţumită zvonacilor xleaks7 şi TENTECHREVIEW, iar viitorul iPhone de buget aduce mai degrabă cu un iPhone XR decât cu un iPhone SE. Dacă spatele seamănă cu modelul actual, zona frontală aminteşte de iPhone XR. A dispărut butonul Home cu Touch ID, muchiile sunt mai subţiri, dar avem parte şi de un breton, considerat lat după standardele lui 2022.

O cameră singulară la ora actuală pare un compromis, chiar dacă vorbim despre un senzor de 12 MP cu stabilizare optică. Deja ne-am obişnuit să avem camere ultrawide şi pe telefoane de buget, eventual şi camere telephoto. Sursa indică şi că dimensiunile vor rămâne identice cu ale predecesorului: 138.4 x 67.3 x 7.3 mm, iar cu protuberanţa camerei grosimea ajunge la 8.2 mm.

Diagonala ajunge la 5.69 inch, iar sursă indica şi suportul 5G, un procesor Apple A15 sau Apple A14, 4 GB RAM şi 64 GB sau 128 GB stocare. Preţul ar urma să pornească de la 399 de dolari. Evident în Europa va fi mai scump.

Etichete: , , ,

Sursa: 9to5Mac