Tableta Vivo Pad îşi dezvăluie specificaţiile şi preţul

Scris de | 20 ianuarie, 2022
Tableta Vivo Pad îşi dezvăluie specificaţiile şi preţul

După ce am aflat detalii despre tableta Oppo Pad, acum un aşa numit Vivo Pad apare la orizont. Această tabletă scapă pentru prima dată în luna noiembrie, mulţumită zvonacului Digital Chat Station. Pe atunci se zvonea că vom vedea un terminal midrange cu ecran mare şi procesor Qualcomm Snapdragon 870.

Grupul BBK, care include OnePlus, Oppo, Vivo, Realme pare tot mai interesat de tablete, se pare. Până acum doar Realme a lansat tableta Realme Pad în 2021, iar OnePlus s-a ţinut departe de segment, nefiind vizată nici măcar de leak-uri. Vivo a brevetat câteva astfel de dispozitive, ba chiar le-a asociat sub-brandurilor sale, precum iQOO şi experimentalul NEX.

Acum Digital Chat Station revine cu noi detalii despre Vivo Pad, care va sosi cu un ecran foarte mare, cu muchii înguste. Va avea refresh rate de 120 Hz şi o baterie generoasă, cu capacitate de peste 8000 mAh. Nu e clar dacă ecranul va fi un OLED sau un LCD. De remarcat că un dispozitiv misterios Vivo a apărut pe site-ul de certificări TUV în 2021, cu o baterie de 8040 mAh la bord.

Sursa se aşteaptă şi la 8 sau 12 GB RAM, 128 sau 256 GB stocare, difuzoare quad şi cel puţin o cameră selfie de 8 MP şi una duală în spate. La un moment se zvonea că şi gimbal-ul de pe telefoanele companiei ar fi „transplantat” la un astfel de device. Încărcarea la 44W e şi ea în cărţi, iar Digital Chat Station a aflat chiar şi preţul: în jur de 280 de euro.

Etichete: , , ,

Sursa: Gizchina