Disney Plus se extinde și va ajunge în curând și în România

Scris de | 26 ianuarie, 2022
Disney Plus se extinde și va ajunge în curând și în România

Serviciul de streaming al gigantului american Disney va ajunge în curând pe meleagurile locale, conform unui anunț oficial al companiei, care spune că Disney Plus se extinde serios în acest an și va fi prezent și în România. Astfel, serviciul va ajunge în 42 de țări și 11 regiuni noi în 2022, din Europa, Africa și Asia de Vest, în această vară.

Disney Plus: În ce țări se mai lansează

Lista completă a țărilor în care se va lansa serviciul de streaming este: Albania, Algeria, Andorra, Bahrain, Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Egipt, Estonia, Grecia, Ungaria, Irak, Israel, Iordania, Kosovo, Kuweit, Letonia, Liban, Libia, Lichtenstein, Lituania, Malta, Muntenegru, Maroc, Macedonia de Nord, Oman, teritoriile Palestinei, Polonia, Qatar, România, San Marino, Arabia Saudită, Serbia, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Tunisia, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Vatican și Yemen.

Disney Plus în România: Cât costă

Prețurile abonamentelor nu au fost încă dezvăluite. Putem însă bănui că Disney Plus va fi un serviciu destul de popular odată ce ajunge în România, oferind o mulțime de seriale de succes precum The Mandalorian sau titlurile din universul MCU (Marvel Cinematic Universe).

Alături de acestea, Disney Plus mai are în oferta sa titluri din universul Disney, bineînțeles, Pixar, Star Wars sau National Geographic. În anumite piețe, abonamentul la Disney Plus include și abonamentul la Star, serviciu orientat către publicul mai matur, cu titluri din suita 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX și Searchlight Pictures.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Disney Plus Confirms 42 Country Summer Launch Across Europe, Africa and West Asia