Lenco lansează seria de platane 400 cu USB, Bluetooth și patru difuzoare încorporate

Scris de | 31 ianuarie, 2022
Lenco lansează seria de platane 400 cu USB, Bluetooth și patru difuzoare încorporate

Nemulțumit cu lansarea a două platane la prețuri accesibile în Marea Britanie anul trecut, Lenco (care și-a sărbătorit și cea de-a 75-a aniversare în 2021), tocmai a anunțat o nouă gamă de platane elegante și funcționale, cu difuzoare încorporate, pentru a se potrivi oricărei case respectabile din Marea Britanie.

Gama 400 cuprinde modelul 410 cu finisaj din lemn, modelul 430 din imitație de piele neagră sau maro și modelul 440 cu un finisaj impresionant cu țesătură albastru sau gri. Cu prețuri care încep de la 220 de lire sterline, merită o a doua privire și asupra performanțelor.

Noua gamă de platane include pentru fiecare model patru difuzoare încorporate (două de 15W și două de 10W), ceea ce înseamnă că configurarea poate fi la fel de simplă precum „conectare și redare”, fără a fi necesare difuzoare, fire sau amplificator suplimentare – trebuie doar să aduci vinilul tău preferat. Cu Bluetooth 5.0 la bord, puteți chiar să transmiteți în flux muzică direct la difuzoarele recorderului de pe smartphone sau tabletă – iar portul USB inclus înseamnă că vă puteți converti cu ușurință colecția de vinil în formate audio digitale.

Lenco lansează seria de platane 400 cu USB, Bluetooth și patru difuzoare încorporate

Cu opțiuni de viteză reglabilă de 33 și 45 rpm, single-urile și LP-urile pot fi redate pe seria LS-400 de platane cu curea. Toate deck-urile sunt, de asemenea, echipate cu cartușe Audio-Technica de înaltă calitate, pentru a promova un sunet de calitate și pentru a vă asigura că LP-urile rămân în formă mai mult timp.

Butonul pornire-oprire inclus permite utilizatorilor să oprească discul în orice moment și să-l repornească de unde l-ați oprit, iar preamplificatorul inclus pe fiecare model poate fi pornit și oprit după cum doriți. Platanee 430 și 440 sunt, de asemenea, echipate cu control al înălțimii, făcând posibilă reglarea manuală a vitezei de redare, în timp ce controlul tonului înseamnă că tonurile înalte și joase pot fi ajustate la preferințele celor care ascultă.

Noile modele elegante sunt completate cu o husă de protecție împotriva prafului pentru a se asigura că platoul și brațul rămân în stare bună. Toate modelele sunt acum disponibile în Marea Britanie prin intermediul site-ului Lenco sau la Gear4Music. Se așteaptă, de asemenea, că Amazon UK va stoca seria Lenco 400 din februarie.

Lenco LS-410, într-un finisaj elegant din lemn de nuc (sus) are un preț de 220 GBP. Lenco LS-430 este finisat în imitație de piele (neagră sau maro) și costă 240 GBP. Lenco LS-440, finisat în țesătură albastră/bej sau gri, este disponibil pentru 250 GBP. Audiție plăcută!

Etichete: