iOS 16 ar putea duce widget-uri interactive „InfoShack”

Scris de | 1 februarie, 2022
iOS 16 ar putea duce widget-uri interactive „InfoShack”

Dacă pentru iPhone 14 Pro mai trebuie să aşteptăm până în septembrie 2022 cel mai probabil, iOS 16 va fi prezentat în vara lui 2022. Tradiţional, Apple ţine în iunie evenimentul WWDC, iar acolo vedem preview-uri pentru noile sale sisteme de operare. iOS 16 tocmai a primit prima scăpare între timp.

iOS 14 a inaugurat widgeturile pe platforma Apple, dar iOS 16 le-ar putea perfecţiona., Sursa, @LeaksApplePro a pus mâna pe o serie de imagini care prezintă un widget mare, care integrează alte widgeturi mai mici. Noul widget se numeşte InfoShack şi are o stilizare ce aminteşte de MacOS Monterey. Secretul e că acest tip de widget-uri este mai interactiv şi afişează mai multe informaţii.

Poate şi integra multiple funcţii, ba chiar să preia unele din Control Center. E prezentat cu un slider de luminozitate, cronometru, control muzical, shortcut pentru lanternă şi meteo. Poţi activa şi funcţii din cadrul unor aplicaţii, precum navigarea spre o adresă în Maps sau pornirea unui apel FaceTime spre un contact preferat. Samsung a făcut un upgrade al widgeturilor odată cu One UI 4.0/Android 12, cu un nou widget pocket şi widget-uri mai detaliate şi mai animate.

iOS 16 va rula pe terminalele Apple de la iPhone 7 în sus, abandonând suportul pentru iPhone 6s, 6 Plus iPhone SE. Ar trebui să aducă extra opţiuni de Privacy, QuickNote de pe iPadOS pe iOS de această dată şi noi opţiuni ale camerei.

Etichete: , , ,

Sursa: LeaksApplePro