Samsung deschide un nou magazin Experience Store în București. Ce surprize pregătește compania sud-coreeană cu ocazia lansării seriei Galaxy S22

Scris de | 1 februarie, 2022
Samsung deschide un nou magazin Experience Store în București. Ce surprize pregătește compania sud-coreeană cu ocazia lansării seriei Galaxy S22

Samsung anunță inaugurarea celui de-al cincilea magazin Samsung Experience Store din România, în Promenada Mall (pe lângă cele din Mall Băneasa, din AFI Cotroceni, din Mega Mall, sau din Ploiești). Acest nou magazin, care păstrează estetica și designul specific Samsung Experience Store, marchează intenția Samsung de extindere la nivel național.

Prin acest spațiu, aflat într-o zonă cu trafic ridicat, Samsung oferă consumatorilor săi oportunitatea de a achiziționa, interacționa și a testa produsele, astfel încât tehnologia brandului să ajungă mai aproape de ei.

Magazinul are o suprafață de 170 metri pătrați, în care este prezentat întreg portofoliul de produse Samsung Mobile. Acesta dispune și de o insulă la intrare, unde vizitatorii vor putea să afle ultimele noutăți Samsung și să participe în exclusivitate la evenimentele din timpul anului.

Tot astăzi, Samsung anunță redeschiderea magazinului Samsung Experience Store din AFI Ploiești – care a fost reamenajat pentru a răspunde la standardul de design global.

Pe 9 februarie, începând cu ora 17:00, cu ocazia evenimentului de lansare Samsung Unpacked, magazinul pregătește multe surprize pentru utilizatorii și fanii brandului, dar și pentru cei care se vor afla în trecere, de la vizionarea live a transmisiunii online, la concursuri, întâlniri cu creatori de conținut, precum și multe altele.

Participanții vor putea să facă cunoștință cu noile produse, acestea fiind în premieră disponibile în magazin, odată cu momentul lansării din cadrul Unpacked.

Etichete: , , , , ,