Cât va costa cel mai ieftin televizor Samsung MicroLED din 2022? 80.000 USD!

Scris de | 2 februarie, 2022
Cât va costa cel mai ieftin televizor Samsung MicroLED din 2022? 80.000 USD!

Ne-am făcut temele și știm deja multe despre gama premium de televizoare Samsung din 2022, inclusiv rapoartele de la sfârșitul anului trecut conform cărora firma a decis să renunțe la planurile pentru un televizor MicroLED de 70 de inci (puțin) mai accesibil, în favoarea unei game de trei modele puternice, masive, de 89, 101 și 114 inch. Dar un lucru care a rămas să fie comunicat este prețul unui set TV MicroLED 2022 de la Samsung.

Acum, conform unui nou raport de la site-ul tehnologic sud-coreean The Elec, Samsung a stabilit prețul modelului său MicroLED de 89 de inci la 80.000 USD și al modelului de 114 inchi la 100.000 USD.

Ai totuși niște bani puși bine la pușculiță și vrei să cheltuiești undeva la mijlocul acestor două praguri? Din păcate, „sursele” publicației spun că prețurile pentru modelul de 101 inci nu au fost încă finalizate.

Pentru cei care au lipsit la ultimele lecții de lectronică avansată, tehnologia de afișare MicroLED este un moștenitor de nouă generație al OLED-ului. Tehnologia preia toate cele mai bune calități ale OLED-urilor și înlătură mai mult sau mai puțin toate deficiențele sale, dintre care cel mai mare probabil fiind acela că MicroLED-urile pot fi mult mai strălucitoare decât OLED-urile, rezultând teoretic niveluri de contrast incredibile.

Prima incursiune publică a Samsung în MicroLED a fost proiectul The Wall, demonstrată la CES 2018 – care nu a avut nimic de-a face cu show-ul de jocuri găzduit de Danny Dyer. La 146-inci nu era tocmai un televizor prietenos pentru consumatori, dar ca demonstrație tehnologică a fost destul de convingător. Noi înțelegem că și costurile de producție sunt mari pentru Samsung, așa că, pentru a arăta prietenilor, familiei, rudelor și întregului Internet că suntem premianți și ne permitem, am început să economisim și să ne mai luăm vreo 2-3 joburi.

Etichete: , ,