Dacia Bigster, SUV-ul inspirat de Tesla Cybertruck a fost fotografiat pe stradă în Cehia

Scris de | 9 februarie, 2022
Dacia Bigster, SUV-ul inspirat de Tesla Cybertruck a fost fotografiat pe stradă în Cehia

Logo-ul angular inaugurat de Dacia recent avea să îşi gasească echivalentul în liniile drepte de design ale lui Dacia Bigster. Maşina apărea ca un concept în ianuarie 2021, iar acum acest SUV apare şi în realitate pe străzile din Cehia.

Acest SUV are un design SF, robust şi pare a fi un hibrid dintre Dacia Duster şi un Tesla Cybertruck. Imaginile pe care le vedeţi aici au fost surprinse pe străzile din Praga. Automobilul se afla acolo pentru a fi prezentat presei, dar şi dealerilor, dar fără a exista permisiunea de a face fotografii. Cineva nu s-a putut abţine şi aşa a apărut această scăpare. De remarcat că spre deosebire de alte concepte care se schimbă total când ajung reale, aici vehiculul chiar arată că versiunile din randari.

Liniile sunt ascuţite, jantele mari, botul impunător. Vom avea un SUV cu dimensiuni mari, peste Duster în catalogul de produse Dacia şi un soi de vârf de gamă al companiei. Sursa afirmă că maşina are 4.6 metri lungime şi se poate configura cu până la 7 locuri. Vor exista şi versiuni electrice, se pare sau dacă nu atunci cu siguranţă hibrid. Maşina face parte din segmentul C şi la cum evoluează proiectele de acest tip de obicei cred că la anul am putea să o vedem prezentată la un show auto.

Dacia Bigster e gândită să evoce spiritul de aventură, de explorare a necunoscutului şi a terenurilor accidentate. A se remarca şi farurile inedite din faţă, cu design ce aminteşte de un lanţ de LED-uri sau o ghirlandă cu capăt tip „coada de rachetă”.

Etichete: , , , ,

Sursa: auto.cz