Oppo a lansat tableta Oppo Pad, cu procesor Snapdragon 870 şi stylus

Scris de | 25 februarie, 2022
Oppo a lansat tableta Oppo Pad, cu procesor Snapdragon 870 şi stylus

Oppo a avut o zi ocupată, anunţând seria Find X5, dar şi prima sa tabletă, Oppo Pad. Terminalul a beneficiat de multe scăpări până acum, dar pare mai arătos în imaginile oficiale. Avem de-a face cu o tabletă de 11 inch cu procesor Qualcomm Snapdragon 870.

Tableta este fabricată din metal şi are sticlă mată în spate cu efect frosted. Măsoară doar 6.99 mm în grosime şi trage cântarul în jos la doar 507 grame. Stylusul este un Oppo Pencil, cu 4000+ niveluri de presiune şi este vândut separat. Ecranul integrat pe acest dispozitiv este un IPS LCD LTPO de 11 inch, cu rezoluţie 2.5K şi refresh rate de 120 Hz. Suportă HDR10 şi are muchii simetrice de jur împrejur.

Spatele are un imprimeu jucăuş cu literele din cuvântul „Oppo”, iar acolo găsim şi camera singulară de 13 megapixeli, cu bliţ dual LED. În faţă se află o cameră selfie de 8 MP, numai bună şi pentru apelare video. Oppo şi-a dotat tableta şi cu difuzoare quad, care aduc suport Dolby Atmos şi certificare Hi-Res Audio. La interior se află un procesor Qualcomm Snapdragon 870, alături de 6 sau 8 GB RAM şi 128 sau 256 GB stocare, dar fără slot microSD.

Bateria de 8300 mAh se încarcă la 33W, iar ca accesorii Oppo propune stylusul, care se ataşează cu magneţi la dispozitive, dar şi o tastatură/husă, care costă 63 de dolari. Stylusul este 79 de dolari. Pe partea software avem Android 12, cu interfaţa ColorOS 12 în versiunea Pad. Tableta costă 363 de dolari în versiunea de bază şi va avea şi o ediţie specială pentru artişti, cu nuanţe de argintiu.

Etichete: , , ,