Razer lansează Huntsman Mini Analog, o tastatură compactă cu switch-uri optice analogice

Scris de | 4 martie, 2022
Razer lansează Huntsman Mini Analog, o tastatură compactă cu switch-uri optice analogice

Razer a anunțat noua Huntsman Mini Analog, prima tastatură compactă cu layout de tip 60% ce dispune de switch-urile optice analogice dezvoltate de Razer. Astfel, jucătorii pot beneficia de un nivel mai bun de precizie, performanță și control într-un produs mic și portabil.

​Fiind echipată cu switch-uri optice analogice Razer, noua Huntsman Mini Analog oferă un grad mai fin de control în jocuri, dispunând de funcții precum posibilitatea de a predefini sensibilitatea analogică a tastelor sau atribuirea a două funcții unei singure taste. 

Astfel, utilizatorii se pot bucura de un control precis al accelerației sau direcției în jocurile de curse, sau pot atribui două funcții unei singure taste în funcție de gradul de apăsare al acesteia. Astfel, există posibilitatea de a comuta din mers obișnuit în sprint fără a apăsa un alt buton în jocurile FPS.

Huntsman Mini Analog folosește taste Doubleshot PBT, care oferă un finisaj texturat rezistent, păstrându-și aspectul și după o utilizare mai îndelungată. Construcția de aluminiu sporește durabilitatea tastaturii, în timp ce cablul Type-C detașabil oferă portabilitate.

Huntsman Mini Analog este prima tastatură de tip 60% de pe piață care dispune de Razer Analog Optical Switches și este bună pentru jucătorii ce participă la sesiuni LAN, pentru fanii setup-urilor de gaming minimaliste, dar și pentru cei care doresc să economisească spațiu fără a pierde controlul și precizia.

Razer Hunstman Mini Analog: Preț și disponibilitate

CÂND: ​Disponibil acum

UNDE: ​Online pe Razer.com, în magazinele RazerStore și la partenerii retail.

PREȚ:​159,99 Euro

Etichete: , , ,