Sony Xperia 10 IV apare în primele imagini, are acelaşi procesor ca predecesorul

Scris de | 8 martie, 2022
Sony Xperia 10 IV apare în primele imagini, are acelaşi procesor ca predecesorul

După ce Sony Xperia 1 IV, flagship-ul Sony pe anul 2022 a avut câteva scăpări destul de detaliate, acum e momentul ca noul telefon midrange al japonezilor să păşească în lumina reflectoarelor. E vorba despre Sony Xperia 10 IV, care tocmai a apărut pe web mulţumită unui leak semnat @OnLeaks.

Sursa a postat o serie de randări destul de convingătoare, dar care nu aduc prea multe surprize dacă ai văzut un Xperia 10 III. Avem de-a face cu un smartphone lung şi îngust, cu ecran plat de 6 inch şi o cameră triplă cu modul vertical. Au fost păstrate şi muchiile groase ale ecranului, dar asta doar sus şi jos. Sursa menţionează şi dimensiunile acestui terminal şi anume 153.3 x 67.3 x 8.4 mm.

Ca o schimbare faţă de predecesor avem muchiile plate, acolo unde Xperia 10 III le avea rotunjite. Există şi un cititor de amprente lateral, iar scăpările de specificaţii dezvăluie acelaşi procesor Qualcomm Snapdragon 690 ca şi pe modelul din 2021. Ne aşteptam măcar la un Snapdragon 695, dacă nu chiar un CPU din seria Snapdragon 700 sau chiar la un MediaTek Dimensity.

Şi bateria sună modest pentru pretenţiile din ziua de azi şi anume 4000 mAh. Telefonul are şi difuzoare stereo, probabil în acele muchii groase şi păstrează şi jack-ul audio. Va sosi pe negru, alb, verde „mentă” şi albastru, iar preţul de pornire e undeva pe la 300 de euro. Chiar dacă nu avem detalii despre camera sa, e uşor de speculat că vom primi una de 12 MP principală, una telephoto de 8 MP cu zoom optic 2X (sau poate mai sus de atât), dar şi una ultrawide de 8 MP sau poate upgradată la 12 sau 13 MP.

Cunoscând Sony aş zice că vom rămâne la 8 MP pentru camera selfie.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena