Aspiratorul Samsung Bespoke Jet este disponibil la precomandă în România

Scris de | 9 martie, 2022
Aspiratorul Samsung Bespoke Jet este disponibil la precomandă în România

Samsung anunță disponibilitatea pentru precomandă a noului aspirator Bespoke Jet, cu Clean Station încorporat. Aspiratorul oferă o curățare igienică datorită unui sistem de filtrare în mai multe straturi, dar și grație unui dispozitiv automat, integrat în recipientul aspiratorului. De asemenea, Bespoke Jet este mai ușor și, totodată, mai puternic, fiind echipat cu un motor Digital Inverter îmbunătățit față de predecesorul său.

Bespoke Jet este ușor și igienic de golit. All-in-one Clean Station golește eficient recipientul de praf, folosind tehnologia „Air Pulse”, în timp ce reîncarcă bateria. În plus, captează până la 99,999% din praful fin, iar sacul de praf anti-bacterian împiedică dezvoltarea bacteriilor până la 99,9%, conform Samsung.

Aspiratorul este ușor de manevrat prin toată casa, indiferent de suprafață, și are o putere de aspirare de până la 210 W. Are un design cu 24% mai ușor, pentru a reduce încordarea încheieturii mâinii. Dispozitivul portabil cântărește doar 1,44 kg, iar bateria este detașabilă și rezistă pe o durată mai lungă. Acumulatorul performant de 2500mAh permite o aspirare continuă de până la 60 minute și poate fi înlocuit cu ușurință cu o baterie de rezervă pentru a prelungi timpul de aspirare cu încă 60 minute.

Samsung Bespoke Jet este disponibil în trei culori – Midnight Blue, Misty White și Woody Green – și le permite utilizatorilor să așeze aspiratorul în orice zonă a casei fără a știrbi din atmosfera interioară generală. Aspiratorul este disponibil pentru precomandă până pe data de 3 aprilie.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,