Apple dezvăluie noi culori verzi pentru iPhone 13 și iPhone 13 Pro

Scris de | 15 martie, 2022
Apple dezvăluie noi culori verzi pentru iPhone 13 și iPhone 13 Pro

În timpul evenimentului său Peek Performance de marțea trecută, Apple a introdus noi opțiuni de culoare verde pentru iPhone 13 și iPhone 13 Pro.

O nouă variantă de culoare, „Alpine Green”, va fi disponibilă pentru iPhone 13 Pro și Pro Max, iar o opțiune standard „Green” va fi lansată pentru iPhone 13 și iPhone 13 Mini. În timp ce noi culori vor fi lansate, fiecare iPhone este în continuare același model pe care Apple l-a lansat anterior în septembrie.

Noile opțiuni de culoare verde se vor alătura unei liste extinse de finisaje pentru iPhone 13, care include Starlight, Midnight, Blue, Pink și Product Red, și iPhone 13 Pro, care vine în argintiu, grafit, auriu și albastru.Apple dezvăluie noi culori verzi pentru iPhone 13 și iPhone 13 Pro

Noul anunț despre culoare al celor de la Apple marchează cea mai recentă actualizare a companiei la mijlocul ciclului pentru un iPhone – în timpul evenimentului său Spring Loaded din aprilie 2021, gigantul tehnologic a debutat cu o nouă culoare violet pastel pentru iPhone 12 și iPhone 12 Mini de abia după lansarea dispozitivelor.

Noile culori pentru iPhone 13 și iPhone 13 Pro vor fi disponibile pentru precomandă începând de vineri și vor deveni disponibile pe 18 martie.

Etichete: , ,